Els joves del Taller de Voluntariat graven diverses falques a Ràdio Roda

Dins les activitats de l’Estiu jove hi ha el Taller de Voluntariat, una iniciativa adreçada a joves de Roda de Ter i que té lloc durant el mes de juliol. D’entre les activitats prevista, els joves del taller han portat a terme la gravació de diverses falques de ràdio per anunciar el canvi de data de la Nit boja, ja que per previsió de tempestes, la festa nocturna a les piscines de Roda de Ter s’ha traslladat al 12 de juliol. Per fer difusió de la nova data, un grup de 18 joves han vingut a l’emissora municipal Ràdio Roda a gravar 3 falques de ràdio. L’activitat, coordinada des de l’Espai, ha consistit a redactar el missatge i adaptar-lo a les característiques d’una falca radiofònica: un missatge directe, concís i adaptat a un temps determinat al voltant dels 30 segons. També han hagut d’escollir una música que acompanyi la falca. Després, els joves han pogut venir a locutar ells mateixos la falca i així també han conegut com funciona el mitjà radiofònic. Les falques les podeu escoltar a través del 107,6 de l’FM fins al dimarts 12 de juliol a les 20 h.

El Taller de Voluntariat està impulsta des de la regidoria de Joventut i es coordina des de l’Espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.