Això fred no val res acaba temporada

Això fred no val res acaba temporada amb un programa dedicat al mot “Diccionari“. Després de 5 temporades l’equip del programa no sap si hi haurà nova etapa de cara al setembre.

Això fred no val res ha estat un dels programes més escoltats de Ràdio Roda durant els 5 anys que ha estat en actiu. A més, el programa es distribuïa per La Xarxa, emetent-se per unes 15 emissores més del territori català.

Els integrants del programa: Galdric Plana, Xevier Solà, Arnau Domènech, Arnau Costa, Guillem Ramisa i Xevi Pujol (i en les tres primeres temporades Guillem Tenas), han sabut crear un univers particular, on hi cabia l’humor absurd i la divulgació científica. On es compartien dades curioses de tota mena o narracions imaginàries i creatives. On hi tenien lloc debats lingüístics i jocs diversos.

El dimecres 22 de juny de 2022 Això fred no val res ha emès l’últim programa de la 5 temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.