Tota la informació sobre l’EnCanta 2022

Roda de Ter torna a ser l’escenari del Festival EnCanta, el festival de petit format de cantautores i cantautors que enguany arriba a la seva cinquena edició i que tindrà lloc del 12 al 15 de maig. Per parlar-ne, hem entrevistat Jaume Salés i Alba Mengual de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter, els quals fan un repàs de les tretze propostes musicals de l’EnCanta 2022.

A la pregunta de si aquesta edició és la més femenina de les totes les que s’han celebrat fins ara, Salés assegura que: “L’escena està saturada de talent femení. És absurd no programar-ne. No ens fa falta recòrrer a quotes. El talent femení és innegable i és gegant”.

El Festival EnCanta és una proposta organitzada des de l’Ajuntament de Roda de Ter i no seria possible sense la col·laboració de diverses persones voluntàries.

Per consultar la programació i comprar les entrades: https://www.encanta.cat/

Us esperem a l’EnCanta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.