Programa especial Marató de sang 2022. Suma’t a la Generació D

Ràdio Roda va sumar-se a la Marató de donació de sang del dissabte 19 de març amb un programa especial que es va fer en directe a les 12 del migdia, per conscienciar sobre la necessitat de sumar-se al gest altruista de donar sang. La Marató de sang es va portar a terme a la Porxada de Can Planoles de les 10 del matí a les 9 del vespre i aquest any tenia com a lema “Suma’t a la Generació D”, fent referència a la D de donant i amb l’objectiu d’apropar-se a la població més jove. Per aquest motiu, vam entrevistar al programa 3 nous donants: Marta Druguet, Guiu Aguilar i Biel Arderiu. Són joves de Roda de Ter que fa poc que han fet els 18 anys i que s’han estrenat com a donants de sang en aquesta marató. També ens van acompanyar la regidora de Salut de l’Ajuntament de Roda de Ter, Núria Arrebola; Fina Piella, com a representant de la delegació local dels Donants de Sang, i Gala Cortel, coordinadora del Banc de Sang i Teixits. Cortel ens va recordar que aquesta marató era especial ja que l’última que s’havia fet abans de les restriccions per protegir-nos del coronavirus havia sigut la del 2019.

Des d’aquí, volem donar les gràcies a totes les persones que van donar sang el dissabte i a tothom que va participar a fer possible una nova marató de sang.

Gràcies a tothom!

Un programa presentat per Montse Verdaguer. El podeu escoltar a l’enllaç adjunt:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.