Dones veu, un programa especial per al Dia de la Dona

Avui és 8 de març de 2022, Dia Internacional de les dones. A Ràdio Roda hem preparat un programa especial que porta per títol “Dones veu”. És un programa presentat per Diana Kerbelis, Emilie Debacker i Sarah Bishop, per donar veu a dones de km 0. Dones que inspiren, dones que donen, dones amb veu. En aquesta edició única i especial, d’uns 50 minuts de durada, parlem de la llarga relació entre dones i cavalls i rebem a la nostra amazona Mercè Oms. Ens parla del seu amor incondicional pels cavalls i del viatge que ha fet ella al seu costat fins arribar a Mas Casanova on hi comparteixen les seves vides.

Podeu escoltar el programa a l’enllaç adjunt. Bon programa i bon dia de la dona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.