Torna a escoltar el programa Cançons positives

El 25 de desembre, dia de Nadal, vam oferir el programa especial Cançons positives. Són dues hores de ràdio de proximitat amb una bona dosi d’energia en forma de música. Enguany quasi bé una cinquantena d’oients no només d’Osona i el Moianès, sinó d’arreu del país i de fora, han explicat mitjançant una nota de veu quina és la seva cançó positiva, la que els hi dona bona energia i els posa de bon humor. Molts d’ells també l’han dedicada i han aprofitat per desitjar unes bones festes amb l’únic objectiu de contagiar-nos entre tots només de bona música. El programa ha estat realitzat gràcies a la producció de Ràdio Taradell. Adjuntem l’enllaç del programa per si el vols tornar a escoltar o per si no vas tenir ocasió de fer-ho el dia de Nadal. Desitgem que t’agradi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.