Cançons positives, 25 de desembre

Després de l’èxit i la bona acollida que va tenir l’any passat, aquest any tornem a emetre el programa especial “Cançons positives”. Són dues hores de ràdio de proximitat amb una bona dosi d’energia en forma de música. El programa s’emet el 25 de desembre, dia de Nadal, a les 11 del matí i el tornem a oferir a les 7 de la tarda. La principal novetat d’aquesta segona edició és que “Cançons positives” es distribueix també a través de La Xarxa per tal que el puguin emetre les emissores locals de Catalunya que ho desitgin. El programa ha estat realitzat gràcies a la producció de Ràdio Taradell.

Enguany quasi bé una cinquantena d’oient no només d’Osona i el Moianès, sinó d’arreu del país i de fora, han explicat mitjançant una nota de veu quina és la seva cançó positiva, la que els hi dona bona energia i els posa de bon humor. Molts d’ells també l’han dedicada i han aprofitat per desitjar unes bones festes amb l’únic objectiu de contagiar-nos entre tots només de bona música.

Esperem que us agradi! Bon Nadal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.