Les falques de Nadal de l’Escola de Música ja sonen per Ràdio Roda

L’Escola de Música El Faristol de Roda de Ter i L’Esquirol ha tornat a enregistrar unes falques de Nadal que s’emeten per Ràdio Roda (107.6FM), durant aquestes festes. Des de l’emissora municipal estem contents de comptar, un any més, amb aquesta col·laboració.

Les falques han estat realitzades des de les assignatures de creació i laboratori de projectes amb els professors Pep TarradasAlbert Carrique i Dani López. Es tracta d’un petit projecte transversal de l’escola amb el que han elaborat creacions pròpies i originals. Des de l’escola ens han explicat que l’alumnat ha participat en tot el seu procés creatiu, inclosa la composició, el procés d’arranjar i orquestrar per als diferents instruments, la interpretació i l’enregistrament a l’escola.

Si les voleu sentir, a més a més d’escoltar-les a través del 107.6 de la FM, també estan penjades al canal de Soundcloud de l’escola!

Per anar-hi cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.