Brots de poesia i vida torna a la graella de Ràdio Roda després de l’aturada per la pandèmia

El programa Brots de poesia i vida es tornarà a emetre a partir d’aquest diumenge 24 d’octubre a través de les ones de Ràdio Roda. Aquest espai cultural de Ràdio Roda va aturar les emissions quan va esclatar la pandèmia a principis de març del 2020, ja que els seus col·laboradors formen part del col·lectiu de risc de persones de més de 60 anys. Tot i les mampares de protecció que es van instal·lar als estudis de l’emissora municipal i que els col·laboradors utilitzen mascareta, es va creure pertinent esperar que la situació del coronavirus millorés i que les mesures de protecció es relaxessin per tal de reprendre el programa.

Roser Anglada, Gabriel Salvans, Joan Palau, Joan Sala i Glòria Fluvià són els col·laboradors que cada diumenge a les 10 del matí fan possible el programa Brots de poesia i vida, amb poemes, acudits i anècdotes diverses relacionades amb la cultura. Podeu escoltar la repetició del programa el dimarts a les 4 de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.