L’Ajuntament respon reprèn temporada amb entrevista a l’alcalde de Roda

L’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas (ERC), ha estat el primer convidat de la nova temporada del programa de L’Ajuntament respon després de la parada de l’estiu. Durant els 60 minuts de programa, Roger Corominas ha parlat de quina és la situació de la COVID-19 a la nostra població, també ha fet un repàs dels principals punts del ple municipal de setembre i ha parlat de com el nostre municipi està en el camí de la transició energètica, entre d’altres temes.

L’alcalde ha acabat el programa recomanant un tema de l’últim disc de Feliu Ventura, ja que a més de ser un dels seus artistes preferits, ha aprofitat per recordar que el músic actua el 22 d’octubre al Teatre Eliseu.

L’Ajuntament respon és un programa setmanal en el que els membres del consistori rodenc expliquen l’actualitat municipal des del seu punt de vista. En aquest nova temporada, s’incorpora un nou torn a la roda que fan cada dilluns equip de govern i oposició, ja que el regidor Marc Verdaguer ha passat a ser regidor no-adscrit, i des d’ara comptarà també amb el seu espai a la ràdio i ja no vindrà amb el grup municipal d’IPR.

El programa el podeu escoltar en directe el dilluns a les 8 del vespre i s’emet la repetició el dimarts a les 9 del matí, el dijous a les 2 del migdia i el dissabte a les 10 del matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.