Entrevista a Guillem Roma, que presenta Kiribati a la Festa Major de Roda

Avui a Ràdio Roda entrevistem Guillem Roma. El músic de Manlleu serà l’encarregat de posar el punt i final d’aquesta festa Major 2021 de Roda de Ter, en un concert que tindrà lloc el diumenge 26 de setembre, a les 8 del vespre, davant la Carpa. Roma presentarà el seu últim treball “Kiribati” i ho farà acompanyat amb la seva germana Marta Roma i el músic Guillem Plana. Després del concert, tindrà lloc l’espectacle de Llum i tro de Toni Gaja, que tancarà la Festa Major 2021, i el qual es podrà veure com cada any des del passeig del Ter i zones properes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.