Ràdio Roda celebra els 70 anys amb un programa en directe als Jardins de la Blava

Ahir Ràdio Roda va celebrar el 70é aniversari amb un programa especial als Jardins de la Blava. Van ser més de 4 hores de programa amb convidats de luxe com Antoni Bassas, Guillem Roma o Pep Poblet que van compartir amb nosaltres experiències personals i professionals de tota mena. Un programa on les veus dels col·laboradors que li han donat vida durant tants i tants anys van acompanyar-nos amb pinzellades dels seus programes, amb anècdotes i aportacions precioses i carregades d’emoció.

Un matí fantàstic sota els arbres de la Blava que no oblidarem. Gràcies a tots els que us vau apropar i als que ens vau seguir des de la FM o online. Gràcies, també, a tots els que ho vau fer possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.