Podeu tornar a escoltar l’últim programa de Cafè i sardanes

En Josep Verdaguer i Freixas es va acomiadar de Ràdio Roda el dimecres, 23 de juny, amb un programa especial de dues hores que vam emtre en directe de 3 a 5 de la tarda. Amb una selecció de les millors sardanes, es tanquen aquests 17 anys del programa de Cafè i sardanes. Per aquesta úlitma ocasió, Josep Verdaguer també va comptar amb la col·laboració del seu net Max Verdaguer. Durant el programa, el van passar a saludar diverses persones i també es va fer el concurs d’una coca i una ampolla de cava, gentilesa del patrocinador Pastisseria Prat, d’entre les persones que van trucar. Cafè i sardanes no s’havia incorporat les ones de Ràdio Roda des que es van deixar de fer programes pel confinament el 13 de març del 2020. Per tant, el programa del 23 de juny va ser encara més emotiu.
Moltes gràcies, Josep, per tots aquests anys. No hi ha prou paraules per agrair-te la feina que fas a favor de la sardana.

Podeu escoltar aquest últim programa a l’enllaç adjunt:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.