Josep Verdaguer s’acomiada de Ràdio Roda

Café i Sardanes s’acomiada de Ràdio Roda i de tota l’audiència amb un programa especial el dimecres 23 de juny, dia de la revetlla de Sant Joan. En Josep Verdaguer i Freixas ens diu Adéu-siau després de 17 anys en antena i 727 programes. Agraïm la fidelitat dels nostres oients i també volem donar les gràcies a totes les persones que amb el seu interès heu ajudat amb en Josep a conduir els programes emesos.

Durant, l’últim programa, farem el tradicional sorteig gentilesa del nostre patrocinador. Si vols guanyar una Coca i una ampolla de Cava Alsina Sardà, obsequi de Pastisseria Prat, de Roda de Ter, truca’ns el 23 de juny, durant l’últim programa de Cafè i Sardanes, de 3 a 5 de la tarda. Farem el sorteig entre totes les trucades.

Telèfon: 93 850 04 75

Últim programa de Cafè i Sardanes:

✔️Dimecres, 23 de juny

✔️de 3 a 5 de la tarda

✔️al 107.6 FM i a www.radioroda.cat

Ràdio Roda, tota una vida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.