Vine de públic al programa especial de Ràdio Roda per celebrar els 70 anys

Ràdio Roda celebra 70 anys amb un programa en directe als Jardins de La Blava i ens agradaria molt que vinguis de públic!

Ràdio Roda celebra els 70 anys amb un programa especial que s’emetrà en directe des del Jardins de La Blava i que es farà el diumenge 27 de juny, de les 10 del matí a les 2 del migdia. Durant les quatre hores de programa, comptarem amb la intervenció dels col·laboradors actuals de l’emissora i també tindrem un record per a les persones que han parlat pels micros de l’emissora durant els últims anys. L’emissora municipal Ràdio Roda (107.6FM) va fer 70 anys el setembre del 2020 i com que estàvem en plena pandèmia, vam deixar els actes de celebració per més endavant.

Entre les sorpreses que tenim preparades, podem avançar que el músic Pep Poblet serà l’encarregat d’obrir el programa amb la sintonia que va fer per a l’emissora l’any 2004 i que es va utilitzar durant uns anys com indicatiu a l’inici dels programes. El saxofonista vindrà els jardins de La Blava a interpretar-la en directe.

També comptarem amb el periodista Antoni Bassas com a convidat especial del programa, per parlar de periodisme, del món de la ràdio i de la vida en general. Recordem que Bassas va inaugurar els estudis que actualment ocupa Ràdio Roda al carrer Ramon Martí, 42, des de principis dels anys 90.

Durant tot el programa, escoltarem la veu de diversos col·laboradors que han passat per l’emissora durant tots aquests anys. Aprofitem per donar-los les gràcies per la seva implicació amb l’emissora municipal.

Recorda que podràs venir de públic per veure com fem el programa.

✔️L’aforament serà limitat i es farà control de temperatura i traçabilitat.

✔️L’ús de mascareta serà obligatori i no caldrà inscripció prèvia.

✔️També podràs escoltar el programa en directe a través del 107.6 FM i s’emetrà pel Canal de Youtube de Ràdio Roda.

🙏 Per fer possible el programa a l’exterior, comptarem amb els equips tècnics de La Xarxa. @laxarxacat

El programa especial dels 70 anys de Ràdio Roda es farà als Jardins de La Blava el diumenge 27 de juny de les 10 del matí a les 2 del migdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.