Ràdio Roda col·labora a la nova guia digital del jaciment de l’Esquerda

A partir d’ara pots fer una visita virtual al Jaciment Arqueològic de l’Esquerda amb la nova guia digital que es va presentar el dissabte 22 de maig, en el context dels actes del Dia Internacional dels Museus. La guia digital i també la visita virtual són dues eines molt potents per posar a l’abast de tot el públic el Jaciment Arqueològic de l’Esquerda. Aquesta guia es troba en 4 idiomes (català, castellà, francès i anglès) i no necessita dispositius addicionals perquè s’hi pot accedir amb el propi mòbil. La versió en català es va gravar i editar als estudis de l’emissora municipal Ràdio Roda, amb Guillem Ramisa de tècnic de so i les veus de Jordi Gibert i Montse Verdaguer.

Pots fer la visita virtual clicant: AQUÍ

Més informació: AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.