L’alcalde explica com invertirà l’Ajuntament de Roda de Ter el més d’1 milió d’euros de romanent

L’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas, ha vingut al programa L’Ajuntament respon d’aquesta setmana. L’alcalde ens parla àmpliament de la modificació de crèdit que es va aprovar en el ple de maig i que suposa la incorporació al pressupost municipal d’una part del romanent de tresoreria, la qual es destinarà a despeses generals.

L’Ajuntament de Roda de Ter compta en aquests moments amb uns dos milions d’euros de romanent, dels quals 1.136.269 euros s’incorporaran al pressupost i es destinaran a millores dels equipaments esportius, educatius i de lleure, a més d’espais culturals, juvenils, parcs infantils i les dependències de diversos serveis municipals. També s’invertirà en estalvi energètic i s’amortitzaran els dos préstecs que l’ajuntament tenia contractats.

Podeu escoltar el programa a l’enllaç adjunt:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.