Entrevista a Pep Poblet i Fel Faixedes que ens parlen de “La força d’un destí”

Pep Poblet i Fel Faixedas presenten demà 24 d’abril al Teatre Eliseu de Roda de Ter el nou espectacle “La força d’un destí”. És un monòleg teatralitzat amb música en directe i basat en el llibre de Martí Gironell, premi Ramón Llull 2018.

Pep Poblet i Fel Faixedas han vingut a Ràdio Roda a parlar-nos d’aquest nou espectacle que s’estrena a Roda de Ter amb les entrades exhaurides. Per cert, nosaltres ja l’hem vist. Ens van convidar a l’assaig general que van fer ahir a la tarda. La vam guadir molt, i sabeu què vam aprendre? Que els somnis són a l’abast de tothom.

Una entrevista de Montse Verdaguer Mas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.