Concurs Passi per caixa

Els teus petits plaers del dia a dia et poden fer guanyar 300 € en vals de compra! Fer un cafè al bar del costat de casa, anar a buscar el diari al quiosc de davant la feina o fer un menú diari al restaurant de sota la oficina… Participa al concurs penjant una foto a Instagram!

Les instruccions per a participar són les següents:

  1. Ser seguidor del compte @passipercaixa d’Instagram.
  2. Haver fet ‘like’ al post d’inici de campanya del perfil @passipercaixa.
  3. Fer-te una foto quan passis per caixa en un dels comerços dels municipis del projecte*.
  4. Penjar la foto en el teu perfil d’Instagram abans del 23 de març. Explicar què has comprat i etiquetar el comerç en qüestió (si té compte d’Instagram. Si no en té, posar el nom de l’establiment i la població), mencionar el compte @passipercaixa i etiquetar el post amb #concurspassixcaixa #comerçlocal #jocomproaunpasdecasa

Entraran al sorteig tots els participants que hagin complert el 4 punts anteriors.

El sorteig es durà a terme el proper dimecres 24 de març a través de l’aplicació de sorteigs, per ser el màxim d’imparcials. El guanyador es penjarà a les xarxes socials de passi per Caixa (també se li enviarà un missatge directe via Instagram).

*Els pobles als que es pot participar són: Manlleu, Sant Hipòlit de Voltregà, Masies de Voltregà, Santa Cecília de Voltregà, Masies de Roda, Roda de Ter, Rupit i Pruit, Tavertet i l’Esquirol (Cantonigròs, Sant Julià de Cabrera, Sant Martí de Sescorts i l’Esquirol).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.