L’Ajuntament respon reprèn temporada amb entrevista a l’alcalde, Roger Corominas

El programa de política municipal L’Ajuntament respon de Ràdio Roda va reprendre temporada ahir i en el primer programa del 2021 va entrevistar l’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas.

L’alcalde va fer un repàs del pressupost municipal 2021 que es va aprovar en el ple del 19 de gener. També va parlar del nou Jutge de Pau, Xavier Baurier, i la Jutgessa de Pau substituta, Montserrat Corominas, i de Ramon Roura, el qual ha estat Jutge de Pau durant 27 anys.  

I com sempre, vam acabar el programa amb una pregunta final. Escolteu quina pregunta li vam fer a l’alcalde i quina és la seva resposta. I vosaltres, què hauríeu respost a la pregunta final? Podeu escoltar el programa a radioroda.cat i clicant aquí.  

Cada dilluns comptem amb un dels grups municipals representats a l’Ajuntament de Roda de Ter, el qual ens parlar de l’actualitat municipal explicada des del seu punt de vista. 

El programa L’Ajuntament respon el podeu escoltar en directe els dilluns a les 8 del vespre, a través del 107.6FM i també a www.radioroda.cat. Us oferem la repetició el dimarts a les 9 del matí, el dijous a les 2 del migdia i el dissabte a les 10 del matí. L’Ajuntament respon és un programa presentat per Montse Verdaguer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.