Cançons positives

Volem passar aquest Nadal contagiats de bona música. A Ràdio Roda emetrem el programa Cançons positives, una producció de l’emissora municipal Ràdio Taradell, on hi sonaran 40 cançons de diferents estils i idiomes que han fet arribar persones d’arreu de la comarca i de fora d’ella a través de notes de veu. Entre elles, també hi ha persones de Roda de Ter.

El programa el podreu escoltar el dia 25 de desembre a les 10 del matí i a les 5 de la tarda i el dia 26 de desembre a les 8 vespre al 107.6  de la FM. També el podreu escoltar a altres emissores municipals de la comarca d’Osona i de més enllà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.