L’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas, ens parla de la situació de la COVID19

Compartim amb tots vosaltres el programa L’Ajuntament respon d’aquesta setmana que es va emetre en directe el dilluns 23 de novembre de 2020 i que va comptar amb l’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas. L’alcalde ens parla de la situació de la COVID-19 a Roda de Ter i també fa un repàs del ple de novembre que va tenir lloc el dimarts passat.

Ja sabeu que ens agrada acabar el programa amb una mica d’humor: escolteu quina va ser la pregunta final que li vam fer a l’alcalde. I per acabar, Corominas va escollir un tema dels seus músics preferits: Quimi Portet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.