Entrevista al grup municipal d’IPR, ara a l’oposició

Al programa L’Ajuntament respon del 16 de novembre de 2020 va ser el torn dels regidors del grup municipal d’Independents Per Al Progrés de Roda​. Aquest era el seu primer programa després que es produís l’esclat de la pandèmia el 13 de març i el programa es deixés d’emetre. En els seus últims programes van venir a l’emissora municipal com a membres de l’equip de govern i alcalde i en aquesta ocasió han tornat a l’estudi de Ràdio Roda com a membres de l’oposició de l’Ajuntament de Roda de Ter, a causa de la moció de censura del 8 de juliol de 2020.

Podeu escoltar el programa a l’enllaç adjunt:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.