Acaba una temporada radiofònica atípica

Deixem per finalitzada la temporada radiofònica de Ràdio Roda (107.6 FM) i com cada estiu, hem fet una trobada de tancament amb els col·laboradors i col·laboradores. La regidora de Comunicació, Yolanda Tristancho, els ha agraït la feina desinteressada i el compromís amb l’emissora municipal i els ha desitjat un bon estiu. La trobada l’hem feta als jardins de Can Planoles, seguint les mesures de protecció establertes i ens hem tret la mascareta per fer-nos la foto. A causa de la incertesa del dia a dia, després de l’estiu informarem sobre quan reprenem la nova temporada radiofònica.

Els programes de Ràdio Roda van deixar de fer-se de manera presencial quan es va confinar Catalunya el passat 13 de març a causa de les mesures preses per protegir-nos de la propagació de la COVID-19. Hi va haver programes que es van poder continuar fent de manera telemàtica, amb els col·laboradors des de casa seva, com és el cas d’”Això fred no val res” o el “Més que llibres” de la Biblioteca Bac de Roda. Altres programes com “Cafè i Sardanes”, “Brots de poesia i vida”, “L’Ajuntament respon”… es van deixar d’emetre. “L’Antru d’en Paco” va tornar a fer-se quan va acabar el confinament.

Acaba una temporada radiofònica atípica. Bon estiu a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.