Més que llibres ens parla de l’IN-EDIT TV

A Ràdio Roda ens encanta la música, és per això que avui destaquem una de les recomanacions que ens porta l’Alexis Pardo des del Més que llibres: l’IN-EDIT TV, la plataforma de visionat online del Festival IN-EDIT.

Aquest és un dels serveis que ofereix La Xarxa de Biblioteques Municipals de forma gratuïta. Hi trobareu una amplia representació dels DOCUMENTALS MUSICALS de les passades edicions del festival i també novetats exclusives. Per veure’ls només us cal utilitzar el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Entreu al web de la BibliotecaVirtual i descobriu-los!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.