Programa especial Sant Jordi confinat

Des de Ràdio Roda hem celebrat la Diada de Sant Jordi des del confinament amb un programa especial en el qual hem comptat amb la participació de les persones que fan possible els programes “Brots de poesa i vida” i “Cafè i sardanes”. A més de la nostra aposta activa per la cultura, sobretot en un dia com el d’avui, aquest programa ha estat també una excusa per poder escoltar les veus dels nostres col·laboradors que tan trobem a faltar i poder-los demanar com estan i com estan vivint aquest confinament. En aquesta estona de ràdio ens han acompanyat, des de casa seva, Joan Palau, Glòria Fluvià, Joan Sala, Gabriel Salvans, Roser Anglada, Clara Marsó, Max Verdaguer i Josep Verdaguer que tanca el programa amb una sardana molt escaient per la Diada de Sant Jordi. Un programa conduït per Montse Verdaguer, amb el muntatge musical de Guillem Ramisa. El podeu escoltar a l’enllaç adjunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.