Música Rodenca pel Confinament

Des de Ràdio Roda us proposem acompanyar el confinament amb Música Rodenca! Hem fet una llista d’Spotify amb grups que tenen arrels a Roda de Ter. Com sabeu al nostre poble hi tenim una gran riquesa musical, un ventall de propostes ben diferents que van des de la música instrumental més tranquil·la i dolça de Pep Poblet, fins al Punk-Hardcore dels Monos de Chocolate. Bandes com Oques Grasses o Obeses, que han marcat el Pop-Rock del país i propostes d’autor com poden ser Tremendu i Guillem Ramisa. Grups de Rock’n’Roll de tota la vida com Six in Town i Urband Rockers, o el jazz amb electrònica dels Astrio. I no ens descuidem la poesia eterna de Miquel Martí i Pol. Tot això i molt més forma part del nostre poble; per desgràcia molta de la música que s’ha fet a Roda de Ter no està a l’Spotify.

Si trobeu a faltar alguna banda que podríem afegir a la llista, us animem a fer-nos-ho saber escrivint un comentari!

Passeu un bon confinament acompanyats de música de proximitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.