Entrevista a Josep Masoliver, d’ARC, que ens parla sobre com està afectant la crisi del coronavirus al petit comerç

Avui a “Entrevistes des del confinament, evidentment” ens fixem en els comerços i serveis de proximitat, aquests establiments que tenim al costat de casa. Volem saber com els està afectant la crisi del coronavirus i quines mesures estan prenent al respecte i com s’estan adaptant a la nova situació que estem vivint. En parlem amb Josep Masoliver, membre de la Junta de l’Associació Roda de Comerciants (ARC).


✅Masoliver explica que a causa dels nous hàbits que ens hem vist obligats a prendre, els quals ens redueixen l’activitat i la mobilitat, hi ha veïns que s’han fixat en establiments de proximitat que no sabien ni que hi eren.


🙏Ens en recordarem d’aquests establiments i continuarem comprant als comerços de proximitat quan s’aixequi el confinament?

Recordem que l’Associacio de Roda de Comeciants (ARC) és una entitat creada l’any 2004 que té com a objectiu dinamitzar el teixit comercial del municipi i promoure el comerç. Està formada per una quarantena de comerços dels sectors més variats que representen les diferents zones comercials de Roda de Ter.

L’entrevista s’emet el dimecres 15 d’abril a les 11 h i a les 18 h a través del 107.6 de la FM i també la podeu escoltar a l’enllaç adjunt:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.