Entrevista a Núria Serra, monitora d’El Casalot

El Casalot és un grup d’infants i joves de 4 a 17 anys i un equip de monitors de Roda de Ter que es troben els dissabtes a la tarda per fer activitats, jocs, tallers i sortides. Aquest és un espai diferent a l’escolar i la seva seu està situada als locals de la parròquia de Sant Pere de Roda, just darrere de l’església. Aquests dies, la seva activitat també s’ha hagut d’adaptar a les mesures per prevenir i evitar la propagació del covid-19. Avui en parlem amb una de les seves monitores, la Núria Serra.

L’entrevista s’emet el divendres 10 d’abril de 2020, a les 11 del matí i a les 6 de la tarda, a través del 107.6 de la FM.

També la podeu escoltar a l’enllaç adjunt:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.