Entrevista a Albert Aguilar, regidor de Cultura

Avui a “Entrevistes des del confinament, evidentment” entrevistem el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter, Albert Aguilar. Les mesures que s’han pres per prevenir i evitar la propagació del coronavirus han afectat de ple la celebració d’actes i activitats culturals. Algunes de les quals s’han hagut d’anul·lar i altres s’han posposat. Aquest és el cas del festival de petit format de cantautores i cantautors de Roda de Ter, l’Encanta, que s’havia de celebrar els dies 15, 16 i 17 de maig i l’Ajuntament de Roda de Ter acaba d’anunciar que el posposa al setembre els dies 3, 4, 5 i 6. Per parlar-ne avui conversem amb Albert Aguilar, regidor de Cultura.

Aguilar ens parla de la dificultat amb la que s’està treballant des de l’àrea de cultura de l’ajuntament per la incertesa del moment que fa que hagin de treballar minut a minut i sense massa planificació a llarg termini. El regidor ens avança quines activitats s’han organitzat per celebrar una Diada de Sant Jordi des del confinament i a les que ens convida a participar-hi. Aguilar també ens parlar en aquesta entrevista de com estan planificant la Festa Major, que és el 23 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.