Entrevista a Mercè Palau, directora de l’Institut Miquel Martí i Pol

Avui a “Entrevistes des del confinament, evidentment” entrevistem Mercè Palau, directora de l’Institut Miquel Martí i Pol de Roda de Ter. Com ja sabeu, el Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, va prendre la decisió de tancar des del dia 13 de març tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

La incertesa davant la data del reinici del curs 2019-2020, obliga a adaptar-se a noves maneres de treballar per continuar endavant. A l’Institut de Roda han confeccionat un Pla educatiu de treball amb línia i aplicar-lo suposa un repte per al personal docent i per als mateixos alumnes i les seves famílies. Ens en parla Mercè Palau i també de com serà l’avaluació del tercer trimestre. La directora posa èmfasi en el fet que la prioritat no és acabar tot el temari, que es podrà continuar el curs que ve, sinó el contacte i el treball amb cada alumne. La situació dels alumnes de 2n de Batxillerat és prou especial però s’anirà treballant sobre la marxa i la Mercè està convençuda que se’n sortiran.

Serà aquest un curs perdut? La Mercè ens ho respon al final de l’entrevista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.