Entrevista a Montse Caralt, de la Fundació Miquel Martí i Pol

Montse Caralt, directora de la Fundació Miquel Martí i Pol, ens explica com s’estan adaptant a la situació de confinament. La Fundació Miquel Martí i Pol ha hagut d’ajornar i suspendre actes i activitats programades i també s’està adaptant a noves maneres de treballar. Per exemple, ha estrenat el I Cicle de confinament d’autores i autors i també ha creat un kahoot per a infants i famílies sobre el poeta Miquel Martí i Pol que podeu trobar a la pàgina web de la Fundació MMP. Montse Caralt ens recomana un llibre per llegir ara i sempre: “La Fàbrica” de Miquel Martí i Pol. I com a totes les persones amb les que conversem a “Entrevistes des del confinament, evidentment” també ens respon a les tres preguntes:

  • Quin et sembla que serà l’últim dia de confinament?
  • Què serà el primer que faràs quan acabi el confinament?
  • Què et sembla que hauràs après d’aquest confinament?

“Entrevistes des del confinament, evidentment” és un programa d’entrevistes breus que s’emet dilluns, dimecres i divendres, a les 11h i a les 18h a través del 107.6 de la FM. També es repeteix dissabtes i diumenges, a la mateixa hora.

Podeu escoltar l’entrevista a l’enllaç adjunt:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.