Entrevista a Alexia Heredia del grup “A cosir s’ha dit”

En el moment de fer l’entrevista a l’Alexia Heredia del grup “A cosir s’ha dit”, la setantena de persones voluntàries que en formen part han confeccionat ja més de 1.000 mascaretes de protecció contra el coronavirus. Aquesta és una de les iniciatives solidàries que ha sorgit a Roda de Ter davant les necessitats que van apareixent per fer front a la contenció de la pandèmia. L’Alexia, en representació de totes aquestes persones voluntàries, ens en parla en aquesta entrevista que l’hi hem fet des del confinament. És una iniciativat que va sorgir de l’entitat Diables del Pont Vell i a la que us hi podeu afegir.

Escolteu-la:

4 Replies to “Entrevista a Alexia Heredia del grup “A cosir s’ha dit””

  1. Gran iniciativa! Un clar exemple de quin ha de ser el camí a seguir per guanyar totes les batalles que se’ns poden presentar avui i demà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.