Queda alterada la programació de Ràdio Roda fins a nou avís

Com a mesura per prevenir el contagi del coronavirus, queda alterada la programació de Ràdio Roda i no emetrem ni gravarem nous programes fins a nou avís perquè no podem garantir unes mesures higièniques adequades als nostres col·laboradors.

Després de valorar la situació actual en relació a la crisi del coronavirus i seguint les instruccions de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Roda de Ter informa de les següents mesures previstes:

MITJANS DE COMUNICACIÓ:

Les instal·lacions de Ràdio Roda i la Revista Roda de Ter romandran obertes per canalitzar tota la informació per la població, malgrat l’activitat de la programació habitual es reduirà per complir les mesures establertes per les autoritats sanitàries. Per tant, la programació habitual queda alterada fins a nou avís.

Més informació: https://rodadeter.cat/rodater/noticies/detall.php?apartat=&noticia=2211

No podem garantir als nostres col·laboradors unes mesures higièniques adequades ja que compartim auriculars i també micròfons. Són eines que són de difícil desinfecció i poden ser transmissors del virus.

Demanem la vostra comprensió i col·laboració.

Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.