Programa especial de Nadal del Cafè i sardanes

Cafè i sardanes ha preparat un programa especial pel dia de Nadal, que s’escau en un dimecres, que és el mateix dia de la setmana que s’emet el programa de sardanes de l’emissora municipal. Josep Verdaguer ha fet una selecció de les millors sardanes nadalenques, que són aquestes:

A BETLEM ME’N VULL ANAR

BLANCANEU                      

NIT DE NADAL

NADAL

L’APLEC NADALENC

AIRE DE NADAL

CAP D’ANY A TOSSA

NIT DE REIS

JOGUINA DE REIS REGAL DE REIS

Cafè i sardanes és un programa amb guió i presentació de Josep Verdaguer, acompanyat en la majoria de les ocasions pel seu nét Max Verdaguer, i amb Montse Verdaguer, al control de so. El programa s’emet en directe els dimecres de 3 a 4 de la tarda i es repeteix els diumenges de 9 a 10 del matí. Des del programa Cafè i sardanes, desitgem un bon Nadal i unes bones festes a tots als oients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.