Entrevista a la pintora Mariona Millà

Coincidint amb les Jornades Miquel Martí i Pol 2019, la pintora i escriptora Mariona Millà Salinas ha fet donació a la Fundació Miquel Martí i Pol del retrat que va dedicar al poeta rodenc l’any 1992. A Ràdio Roda hem entrevistat l’artista per parlar del quadre i li hem demanat com és que ha escollit la seu de la fundació per fer la donació. Si voleu veure l’obra, podeu anar a la seu de la fundació, situada al carrer Costa del Ter, 13 de Roda de Ter, on la tenen exposada. De moment, us convidem a escoltar l’entrevista que li hem fet. És una entrevista de Montse Verdaguer Mas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.