L’alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, a L’Ajuntament respon

L’alcalde de Roda de Ter, Albert Serra Vergara​, es va estrenar ahir, 11 de novembre, a la nova temporada del programa L’Ajuntament respon i li vam fer la primera entrevista radiofònica d’aquest mandat 2019-2023. Ens va parlar del pacte d’IPR i Junts per Roda per governar l’Ajuntament de Roda de Ter aquests propers quatre anys i de com encaren la legislatura. L’alcalde també va valorar els índex de participació i els resultats a Roda de Ter de les Eleccions Generals del 10N.

I ahir, que érem 11 de novembre i feia 16 anys de la mort del poeta Miquel Martí i Pol, també vam parlar de l’acte de lliurament dels Premis literaris, artístics i pedagògics de Roda de Ter que estan emmarcats dins les Jornades Miquel Martí i Pol. Per acabar el programa, l’alcalde va escollir la cançó “Palabras para Júlia” del gran Paco Ibañez​ i al final del programa explica el perquè.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.