Comencem la temporada del programa L’Ajuntament respon

Ahir vam començar la nova temporada de L’Ajuntament respon i ho vam fer amb un programa en el que vam entrevistar a regidors dels dos grups municipals que formen l’equip de govern del consistori rodenc: Independents Per Al Progrés de Roda i Junts x Roda de Ter.

La temporada l’havíem de començar el dilluns 14 d’octubre però com a mostra de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem vam ajornar-ho fins aquest dilluns. I per tal que aquest canvi no afectés la resta de calendari previst fins a finals d’any, els dos grups municipals de l’equip de govern van compartir programa.

Els regidors que vam entrevistar van ser: Toni Gaja Vistos; Montse Garcia Garcia i Marc Verdaguer (d’Independents Per Al Progrés de Roda) i Joan Moreno (Junts Per Roda).

Un programa amb Montse Verdaguer Mas.

Podeu escoltar-los a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.