Això fred no val res comença la 3ª temporada

Això fred no val res ha començat la tercera temporada a Ràdio Roda. El programa cada vegada amplia més el seu radi d’emissió a través de les emissores de La Xarxa, que l’emeten a tot el territori català. Actualment s’està emetent a 16 emissores de Catalunya i ha passat a formar part dels programes a la carta seleccionats al web de La Xarxa.

El programa, conduït per Arnau Costa, Xevi Solà, Guillem Tenas, Arnau Domènech i Galdric Plana (Godai Garcia), no deixa de reinventar-se i sorprendre’ns. Així doncs, els desitgem una bona temporada a la nostra emissora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.