Debat electoral a Roda de Ter – Eleccions municipals 2019

El debat electoral de Roda de Ter es va fer el dilluns 20 de maig al Teatre Eliseu i es va emetre en directe pel 9 TV i Ràdio Roda. Els tres candidats a l’alcaldia de Roda de Ter, Roger Corominas (ERC), Ablert Serra (IPR) i Joan Moreno (JxRoda) van protagonitzar un debat en el que es van tractar diversos temes com el futur de les naus de Can Puigneró i de l’antiga fàbrica de La Blava, l’habitatge, el comerç local, la circulació, les prioritats en equipaments, entre d’altres. El debat va estar moderat per Agustí Danés, director d’El 9 Nou, i Montse Verdaguer, de Ràdio Roda i més de 200 persones van assistir de públic al Teatre Eliseu.

També podeu escoltar l’àudio del debat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.