Els portaveus del consistori infantil del curs 2018-2019 expliquen a Ràdio Roda com han viscut l’experiència

El programa es va gravar el matí del dijous 4 d’abril i el podreu escoltar el diumenge 7 d’abril, a les 11 h del matí, a les ones del 107.6 de l’FM. També el podeu recuperar a la pàgina web de Ràdio Roda (www.radioroda.cat), a les xarxes socials de Ràdio Roda (Facebook i Twitter) i a la plataforma musical Spotify.

Els portaveus del consistori infantil del curs 2018-2019, format per alumnes de 6è de les escoles Mare de Déu del Sòl del Pont i Emili Teixidor, de Roda de Ter, han sigut els protagonistes del programa especial que Ràdio Roda ha dedicat al consistori infantil, tal com ja hem fet durant aquests últims anys des que l’Ajuntament de Roda de Ter va engegar aquesta iniciativa. L’alcalde Roda de Ter, Albert Serra, que presideix el consistori infantil, també els ha acompanyat els micròfons de Ràdio Roda.
El programa, presentat i dirigit per Montse Verdaguer, es va gravar el matí del dijous 4 d’abril i el podreu escoltar el diumenge 7 d’abril, a les 11 h del matí, a les ones del 107.6 de l’FM. També el podeu recuperar a la pàgina web de Ràdio Roda (clicant aquí), a les xarxes socials de Ràdio Roda (Facebook i Twitter) i a la plataforma musical Spotify.

Aquests 6 alumnes i 13 més, van ser escollits democràticament entre els seus companys de classe per representar-los al Consell dels Infants, una iniciativa impulsada des de les àrees de joventut i ensenyament de l’Ajuntament de Roda de Ter. Els portaveus han explicat com han viscut l’experiència d’aquesta iniciativa a través de la qual han fet una aproximació el sistema polític democràtic, entre molts d’altres aspectes. També ens ha explicat quines són les propostes que els regidors, regidores i portaveus del consistori infantil, en representació dels alumnes de 6è dels dos centres educatius de Roda de Ter, van presentar i aprovar en el ple dels 27 de març que es va fer al Teatre Eliseu.

Aquestes són les propostes del consistori infantil 2018-2019 i que l’Ajuntament de Roda de Ter s’ha compromès a tirar endavant:
• Revisió dels passos de zebra del poble: propostes de repintar, de fer algun canvi, i de pintar en forma de: 3 d, llums o repintar perquè no estan en bon estat.
• Participació activa en campanya per millorar el reciclatge:
-Elaboració i difusió de tríptic informatiu i cartells publicitaris: pel poble i per les escoles
-Gimcana del reciclatge a les festes de finals de curs de les dues escoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.