Cafè i Sardanes celebra 15 anys en antena a Ràdio Roda!

Aquest 20 de març, el programa Cafè i sardanes de Ràdio Roda compleix 15 anys en antena. Aquest programa, presentat pel sardanista Josep Verdaguer i Freixas, acompanyat als micròfons pel seu nét Max Verdaguer, és el programa més antic de l’actual graella de l’emissora municipal.

Per celebrar l’efemèride, el dimecres 20 de març farem un programa especial que s’emetrà en l’horari de sempre, a les 3 de la tarda, en directe. En aquesta ocasió, i com que es comptarà amb diversos convidats, el programa serà més llarg que els 60 minuts habituals. Ens podeu escoltar sintonitzant-nos al 107.6 de la FM o a través de la ràdio on line awww.radioroda.cat.

Per donar les gràcies als oients del programa per la seva fidelitat al llarg d’aquests anys, convidem a tothom a ballar sardanes a la Porxada de Can Planoles de Roda de Ter, el mateix dimecres 20 de març, a les 17.30 h, després del programa.
Us hi esperem!    

20 de març: Programa especial “15 anys de Cafè i sardanes”
· A les 15 h. Programa en directe de Cafè i sardanes, amb diversos convidats, des de l’Estudi 1 de Ràdio Roda.
· A les 17.30 h. Ballada de sardanes a la Porxada de Can Planoles de Roda de Ter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.