Torna l’EnCanta. Aquest divendres es presentarà el cartell al concert de la Judit Neddermann

Torna l’EnCanta després d’una primera edició màgica. Torna un festival petit i delicat que és un luxe de primer nivell pel nostre poble. El cartell es desvetllarà el 15 de març, presentació oficial que es farà al Teatre Eliseu i que anirà acompanyada del concert de Judit Neddermann, amb qui gaudirem de les cançons del seu últim treball: Nua.

Tot i que el cartell de l’EnCanta encara no s’ha fet públic, ja en podem donar a conèixer algun secret. El més destacat és que comptarem amb Quimi Portet com a cap de cartell, tota una icona i història viva de la música del nostre país. Podem avançar, també, que hi haurà més presència femenina, i, com a novetat, comptarem amb un parell d’escenaris nous: Un a la Biblioteca Bac de Roda i l’altre a la nova seu de la Fundació Miquel Martí i Pol. Tot plegat per acollir un total de 9 propostes que us faran vibrar. Artistes que coneixeu de fa temps i d’altres que us seran totalment desconeguts.

L’EnCanta és un lloc on anar a descobrir i emocionar-se. Guardeu-vos les dates, del 10 al 12 de maig, segur que no us en penedireu.

Més informació: www.teatreeliseu.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.