Ràdio Roda als Premis Enderrock 2019

El dijous 28 de febrer es van celebrar els Premis Enderrock, i Ràdio Roda també hi va ser! El lloc de la gala va ser l’Auditori de Girona, i abans de la gala, els nominats i convidats van passar pel photocall i van atendre la premsa.

Vam entrevistar als guanyadors Joan Dausà, guanyador del Premi per votació popular al Millor disc de cançó d’autor 2018 i del Premi de la crítica al Millor artista 2018; a Clara Peya, Premi  de la crítica al Millor disc de l’any, a Suu, Premi de la crítica al Millor disc revelació i a Lildami Premi per votació popular a Millor disc de hip-hop i músiques urbanes.

A més a més, vam entrevistar al rodenc Joan Montero, cantant d’Oques Grasses, que van ser l’actuació colenda de la gala interpretant el seu últim senzill “In the night”; a Guillem Roma, el manlleuenc amic de la casa ens va confirmar nou disc i nova gira; i per últim a Marta Mas, la famosa fotògrafa @leentrelineas que ha fotografiat, per exemple, la imatge de l´últim disc dels Catarres o a Lildami i Suu, entre altres persones del món de l’escena catalana.

Us deixem el vídeo, en el que la pregunta estrella ha estat, que és la música per a tu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.