“Fans del sol”, el quart disc d’Oques Grasses

Aquest febrer Oques Grasses han publicat el seu quart disc, Fans del sol. Un disc que arriba després de tot un any de dedicació i que ens porta la millor versió d’Oques Grasses: més frescura, més bona producció, més profunditat en les lletres i millors cançons. El grup, liderat pel rodenc Josep Montero, ha fet un disc amb autèntics hits com In the night, Sta guai o Cançó de l’aire, cançons plenes de força i bon rotllo que fan moure la gent al ritme de versos que van molt més enllà de missatges de pancarta o festa major. Cançons amb força i sentiment, però també cançons carregades de bon humor com John Brown o Cresta, que són tot un regal per alegrar-nos el dia i agafar-nos millor la vida.
També hi trobem cançons emocionants i sentides com Deixa o Inevitable, una cara més delicada de la banda que ens commou i ho fa tot més acollidor.

En definitiva un disc que deixarà una petjada forta i que farà que Oques Grasses arribin encara més enllà.

“I anar fent un camí de pedra / amb les pedres del camí”

(Cançó de l’aire)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.