Ràdio Roda emet un programa de Nadal dedicat a les preses i els presos polítics.

NADAL A LA PRESÓ


Familiars i una cinquantena de personalitats desitgen Bon Nadal als presos de l’1-O en un programa especial de ràdio. S’emetrà el dia 25 de desembre a Ràdio Roda, a les 10h i repetició a les 19h. 

Un grup de professionals del món de la ràdio voluntaris ha preparat un programa especial pel 25 de desembre que sonarà per emissores municipals amb l’objectiu de desitjar un bon Nadal als presos de l’1-O i d’acompanyar-los en una data tan assenyalada, que no podran passar amb les seves famílies. Hi participen una vintena de familiars i amics dels empresonats, que expliquen com solen celebrar les festes. També hi ha un recull de felicitacions de Nadal d’una seixantena de personalitats dels àmbits de la cultura, la ciència, la comunicació, l’esport i la religió, entre d’altres.

 

El programa començarà amb les felicitacions de Nadal de figures destacades de la ràdio, com són Jordi Basté, Mònica Terribas, Carles Francino, Albert Om, Josep Cuní i Neus Bonet, que posaran en valor el mitjà. I comptarà també amb un final còmic a càrrec dels equips del Versió RAC1, La Competència, en Peyu i l’APM. També hi sonaran cançons que han seleccionat les famílies dels presos, i s’hi sentiran felicitacions de les persones que es concentren cada setmana davant de les presons.

 

El programa s’emetrà el 25 de desembre per Ràdio Roda (107.6 fm) a les 10h amb repetició a les 19h. També a les emissores pròximes a les presons: Ràdio Sant Joan 107.9 FM i Ràdio Santpedor 90.0 FM, al costat del centre de Lledoners; Hit103, a la 103.3 FM, de Valls, que arriba al centre de Mas d’Enric;  Ràdio Capital 93.8 FM, de Pals, amb cobertura al centre de Puig de les Basses; i a les emissores locals d’arreu Catalunya.

 

 

One Reply to “Ràdio Roda emet un programa de Nadal dedicat a les preses i els presos polítics.”

  1. Em sembla una idea fantàstica. Som molts i molts qui ja l’any passat estaven ens els nostres pensaments. Proposo humilment, que poseu aquesta canço “Tie a yelow ribon round the oak old tree”. Milions de llaços grocs al voltant de tot lo envoltable demostren amb ànsia l’estima i el desitg de llibertat, en principi, de tots ells i elles. La resta, ja vindrà…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada