Montserrat Picola s’acomiada de Ràdio Roda després de 9 anys

Montserrat Picola es va acomiadar el passat 4 de novembre del programa “Brots de poesia i vida” i de l’audiència de Ràdio Roda després de 9 anys de col•laborar a l’emissora municipal. Els nombrosos projectes personals que està tirant endavant i els compromisos familiars fan que la Montserrat hagi pres aquesta decisió. Els companys del programa i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter, Francesca Costa, la van acomiadar el dia que va gravar l’últim programa. Costa li va donar les gràcies per tots aquests anys de dedicació desinteressada als micròfons de Ràdio Roda i li va dir que les portes de l’emissora estan obertes. Picola, que viu a Ripoll, va començar a col•laborar al programa de poesia convidada per Mercè Viladecàs, la qual compartia programa amb Roser Anglada. Quan va faltar la Mercè, el programa va continuar però es va redefinir el format: es va canviar el nom, es van introduir noves seccions i nous col·laboradors i també es va canviar la sintonia. A més de l’energia, la saviesa i els seus propis poemes, la Montserrat també compartia amb l’audiència les picolines del seu pare, l’intel·lectual de Sant Joan de Les Abadesses, Josep Picola, que llegia al final del programa, i les receptes de cuina que feia ella mateixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada