Programa especial Festa Major 2018

Aquest és el programa especial de Festa Major 2018 que vam emetre en directe el dissabte 22 de setembre. Vam entrevistar Cesca Costa Mulas (regidor de Cultura), Pol Ballús Boixasa, Irene Llop, Marc Verdaguer (regidor de joventut) Grup Arrels ( Iria Roig) Colla Gegantera de Roda de Ter, Marta Mas (delegada local de Donants Osona), Santi Serratosa ( Astrio), Albert Serra Vergara, alcalde de Roda de Ter i Toni Vila (regidor de Comunicació). També vam parlar de la Colla de Diables del Pont Vell, Eskerdats – Assemblea de Joves Roda de Ter, Pupil·les, Mixetes, CRIM, Fundació Miquel Martí i Pol, Ter-Orífik Band, Revista “Roda de Ter”, Can Manolito, Merceria Can Pep-Teta.

Gràcies a tots per escoltar-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada