Entrevista a Martí Perramon

Ja ha tornat ‘El balcó més alt‘ i ho ha fet amb una entrevista a Martí Perramon, percusionista de free-jazz, i actualment consultor en comunicació i desarrollament de públics a l’empresa Bravo Manager. Un músic amb molts anys d’experiència que ha conegut de ben endins el sector cultural del país. Hi ha treballat com a músic, com a promotor d’artistes, també des de les institucions públiques gestionant festivals i espectacles, i actualment oferint serveis a teatres i organitzacions culturals per a la venda online i la fidelització dels públics. Amb ell parlarem del món de la cultura al nostre país, des de dins i des de fora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.