T’agradaria fer un programa a Ràdio Roda?

Torna el setembre i sembla que comenci de nou tot plegat. A la Ràdio també. Tornen a arrencar els programes; una temporada més amb música de tota mena, de les sardanes al heavy metal, amb Cafè i sardanes, Ara que treus el tema i L’antru d’en Pacu, una temporada més de poesia i literatura, amb Brots de poesia i vida i Més que llibres, una temporada més amb política municipal i entrevistes de tot tipus, amb L’ajuntament respon, El balcó més alt o Venim del quer, el programa d’arqueologia, i una temporada més d’humor amb Això fred no val res.

Les ràdios municipals són una eina fantàstica on tothom pot crear-hi el seu espai per expressar-se i compartir. Un espai lliure, sense les pressions de les grans emissores, on construir un lloc propi per parlar del que més t’interessa.

Ho veiem des del control, la gent que ve s’apassiona. Fer un programa de ràdio és una eina fantàstica per créixer com a persona, t’activa, et fa descobrir mons, et dona una projecció pública i fa que la gent del teu voltant o gaudeix-hi… El sacrifici que comporta preparar els programes sempre queda recompensat.
Així doncs, si teniu ganes de compartir un punt de vista únic, si teniu ganes de parlar d’una temàtica que us apassiona i fer passar una bona estona als oients, us animem a venir a Ràdio Roda i fer-hi un programa. Tots hi sortirem guanyant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada